Bestillinger gjort via helvedpanel.no er underlagt aksept og tilgjengelighet , og kan kansellere bestillingen  i tilfelle utilgjengelige varer

Ansvarsfraskrivelse
Våre panel er laget av treverk og er et naturlig materiale som har blitt laget ved bruk av gjenbruks materialer som vil ha ulike fargenyanser, og treverk som fra naturens side vil kunne ha nyanseforskjeller. Denne naturlige effekten gir individualitet og kan ikke anses som grunnlag for kanselering av ordre.

Leveranse
Leveransen din vil bli sendt via FedEx Tracked Economy eller av Hel Ved Design.
Leveringer via FedEx Tracked Economy eller annet egnet transport firma
Man kan bli kontaktet av leveringsselskapet og Hel Ved Design før levering.
Du vil bli bedt om å signere for pakken din slik at vi vet at du har mottatt varene dine. ID kan bli forespurt.
Pakken kan bes om å bli liggende på et avtalt sted, men kun ved skriftlig godkjenning mottatt via e-post før levering.
Hvis du vil at vi skal sende bestillingen din på nytt i tilfelle mislykket levering, må vi belaste deg for leveringskostnader igjen på grunn av virksomhetens art. Hvis du ønsker å kansellere bestillingen din etter vellykket levering, vil vi refundere pengene dine, minus fraktkostnadene.

Retur
Panelene er naturlig og laget av det gjenbruksmaterialler og massivt treverk ,overflaten er kanskje ikke helt homogent når det gjelder farge og finish. Denne naturlige effekten gir individualitet og kan ikke anses som grunnlag for erstatning
Panelet kan returneres innen 14 dager fra datoen panelet ble mottatt og må returneres godt emballert for å unngå skader under transport. Panelet må være i samme stand som mottatt. Vennligst kontakt oss i tilfelle potensiell refusjon.
Produktet kan byttes innen 14 dager fra datoen hvor panelet ble mottatt. Panelet må være i samme stand som mottatt. Må forbli i original pappemballasje. Vennligst kontakt oss via post@helveddesign.no i tilfelle man har innsigelser på tilsendte panel  . For å få dette autorisert må du sende oss en e-post med navnet ditt, beskrivelsen av den returnerte varen, en årsak for returen og et produktbilde som skal tas for selgerens bekreftelse.
Leveringskostnader for første levering, returnert eller byttet ordre vil ikke bli refundert av Hel Ved Design AS
Ved refusjon eller bytte vil kjøperen betale for leveringskostnader for produktet som skal leveres tilbake til verkstedet. Samme kostnader vil bli brukt som per leveringsgebyr i første omgang.
Behandlede varer vil ikke være mulig å returnere. Dette inkluderer produkt behandlet med brannmotstandsbehandling eller vannmotstandsbehandling.