Hel ved
panel

Gjør ditt hjem unikt med våre veggpanel 

Nye panel

Trysil

Nye panel

Atlas

Nye panel

Freja

Våre vegg panel

Unikt og
håndlaget

Vårt panel er unikt og håndlaget, hvert panel er nøye bearbeidet av dyktige håndverkere for å sikre den beste kvaliteten. Man bruker nøye utvalgt treverk som er grundig behandlet, og forberedt for å beholde sitt naturlige utseende og holdbarhet. Med våre håndlagde panel får man et tidløst utseende som passer perfekt til både tradisjonelle og moderne interiørstiler. Panelet kan brukes til å skape vakre vegger, tak eller designelementer i ethvert rom. Hvert panel bærer med seg unike trekk og tekstur, og gir et karakteristisk preg til rommet man bruker det i.

Rask levering

Over hele Norge

Norsk bedrift

100% trygg betaling

Kunde garanti

100% fornøyd garanti

Kundeservice

+47 92 87 07 38

Monterte vegg panel

La deg
inspirere

Skreddersydde eikemøbler

av gamle
materialer

Våre vegg panel

Utvagte panel

Våre vegg panel

Se vårt utvalg
av designpanel

Interiørpaneler for veggdekorasjon har blitt et stadig mer populært og ettertraktet produkt for mange forskjellige interiørprosjekter. Med våre designpaneler kan du skape en moderne og behagelig visuell estetikk i ethvert rom. Vi tilbyr en bred variasjon av paneler som passer til forskjellige smaker og stiler, slik at du kan finne akkurat det du trenger for å realisere din visjon for ditt hjem eller kontor. Med vår ekspertise og kvalitetsprodukter kan du trygt stole på at du vil få et fantastisk resultat som du vil glede deg over i lang tid fremover.

Inspirasjon

Våre vegg panel

Gjenvunnet
tre

Bruken av antikke planker i interiørdesignprosjekter er en populær og trendy løsning for tiden. Hos oss finner du et bredt utvalg av produkter som inkluderer planker med solbrent overflate og originale hundre år gamle økseskjær. Disse unike plankene kan brukes på en rekke forskjellige måter, for eksempel til å dekke yttervegger i bygninger eller til å skape unike designelementer på vegger og tak. Våre produkter gir et autentisk preg av historie og karakter til ethvert rom, samtidig som de skaper en varm og koselig atmosfære. Vårt erfarne team vil hjelpe deg å finne de riktige produktene for ditt prosjekt, slik at du kan få et resultat som vil vare i generasjoner.

Hold deg oppdatert

Abonner på vårt nyhetsbrev for å motta nyheter om nye ankomster,
tilbud og spesielle events.